top of page

Fra sårbar til stabil og stærk

Jeg hjælper dig med at vende sårbarhed og svære situationer til stabilitet og styrke.
 
 

Hvordan kan det at vedkende sig sin sårbarhed i forbindelse med svære situationer som stress, sygdom, smerter, sorg, angst, magtesløshed, arbejdsledighed etc. blive en vej til stabilitet, ro, lindring og ny styrke? Det lyder paradoksalt. Men faktisk er erkendelse af sårbarhed en måde at få tættere kontakt til os selv og den styrke, som vi alle besidder. Det er på samme tid enkelt og kompliceret.Jeg hjælper dig med at blive klar over, hvad der gør det særligt svært for dig – lige nu, og sammen vil vi se på, hvad du kan gøre ved din situation.

  • Er du stresset i din hverdag, presset i jobbet eller på hjemmefronten, og er det ved at tage pusten fra dig?

  • Er du i en kritisk situation, på grund af sygdom, tab eller en vanskelig hændelse, og har det overvældet dig, så det er svært at komme videre?

  • Er du under uddannelse eller uden job - tynget af de krav der stilles og har svært ved finde energien og at se vejen frem?

  • Er du glad for det, du laver, men synes, det er svært at følge med? Spekulerer du på, om du er god nok, og er du bange for at sige din mening?

  • Vil du gerne sætte dig selv nye udfordringer, men tvivler på dine kompetencer og vakler når, du skal træffe nye beslutninger?

bottom of page